2016. november 23., szerda

"A széndioxid NEM káros üvegházhatású gáz többé"

Komoly megtiszteltetés érte a magyar kutató elmét ,azzal ,hogy  a COP 22 tudományos minősítő bizottsága elismerésben részesítette a Dr. Steier József által kidolgozott  következő projektet  : 

"Utilisation directe de CO2 comme fertilisante des Paulownia hybrids (typ C4) et élaboré une méthode progressive pour application de cette méthode en large envergure" est labellisé COP22."

 "  A széndioxid (gáz) közvetlen felhasználása trágyaként C4 típusú Paulownia hidbrideken  progresszív módszerrel kiegészítve a megoldás széleskörű alkalmazása érdekében "
A kidolgozott módszer ( és a marrakechi mintaültetvény megoldásai ) lehetővé teszik ,hogy a CO2 megítésélésében egy világméretű paradigma váltás következzen be .
A széndioxid NEM káros üvegházhatású gáz többé , hanem a módszert alkalmazva hatalmas mennyiségben rendelkezésre álló ( most még ingyenes !) nyersanyag ,hanem hasznos éltető elem ( trágya ) ,amely a növények növekedését akár 30%-kal megnövelve csökkenti a felmelegedést , az éhezést és a migrációt is ! "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése